Na zalihi

TOOKY TOY Princess story kutija

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 60KM.

Roba koju ste naručili, stići će na Vašu adresu u roku od 24 h do 72 h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke) u zavisnosti od trenutnog stanja skladišta i adrese isporuke. U iznimnim situacijama rok isporuke se može produžiti do 7 (sedam) dana a o ovom slučaju ćemo svakako kontaktirati kupca.

Za narudžbe iznosa manjeg od 60KM, dostava se naplaćuje 7KM.

Tooky Toy kutija za princeze
Djeca će moći uživati ​​u ovom kompletu u pokretu. Ovaj set za igru ​​omogućava maloj djeci da se pretvaraju da se igraju i žive u dvorcu. Prednja ploča se preklapa i otkriva interaktivni prostor za igru. Ova kutija dolazi u kompletu s princezom, vitezovima, konjima, kočijom i svim dodacima koji će upotpuniti scenu.

40.00 KM

Na zalihi

SKU: MN48135 Kategorije: , , ,
Share

Tooky Toy kutija za princeze
Djeca će moći uživati ​​u ovom kompletu u pokretu. Ovaj set za igru ​​omogućava maloj djeci da se pretvaraju da se igraju i žive u dvorcu. Prednja ploča se preklapa i otkriva interaktivni prostor za igru. Ova kutija dolazi u kompletu s princezom, vitezovima, konjima, kočijom i svim dodacima koji će upotpuniti scenu. Kada završite sa igranjem, kutija se sklapa i sve se može spremiti unutra i dolazi s korisnom ručkom na vrhu kutije. Dakle, prelazak na sljedeće igralište je tako jednostavan.
Igra pretvaranja poboljšava kreativnost i vještine rješavanja problema.

Dimenzije 29.5 × 9.5 × 21.5 cm
Spol

Djevojčica

Veličina

3 godine+

Možda će vam se također svidjeti…