Promotivni Kod ili Kod Kupona je kombinacija slova i brojeva na osnovu koga, kupac ostvaruje pravo na popust prilikom kupovine, do visine naznačene na Promotivnom Kod-u.

Kupac ostvaruje pravo na Promotivni Kod u okviru određenih ponuda ali ga je također moguće dobiti na osnovu prethodnih kupovina i na osnovu učlanjenja naš newsletter.

U trenutku izdavanja Promotivnog Kod-a Karaka Promet d.o.o. će donijeti odluku o vrijednosti Promotivnog Kod-a, kategoriji kupaca kojoj će Promotivni Kod biti izdat i vremenskoj vrijednosti istoga.

Vrijednost Promotivnog Kod-a je izražena u vidu procentualnog popusta. Ostvarivanjem promotivnog kupona oduzimaju se eventualni popusti artikla ili artikala (osim ukoliko je drugačije naznačeno) a dodaje se popust koji su naznačen na kuponu.

Promotivni Kod se ne odnosi se na trošak poštarine, ukoliko ista postoji.

Pravo na ostvarenje popusta na osnovu Promotivnog Kod-a možete ostvariti samo prilikom kupovine putem Web Shop-a www.tintilinic.ba .

O svim uputstvima vezanim za ostvarivanje popusta po osnovu Promotivnog Kod-a Karaka Promet d.o.o., u momentu izdavanja istoga, obavještava kupce putem Tintilinić Web Shop stranice.

Korištenje Promotivnog koda ili Koda kupona prilikom poručivanja na Tintilinić Web Shop stranci je vrlo jednostavno. Ukoliko Vam je potrebna pomoć pratite dole navedene insrukcije:

Na Tintilinić Web Shop stranici www.tintilinic.ba odaberite željeni artikal i dodajte ga u košaricu.

Ukoliko imate važeći Promotivni Kod potrebno je da kliknete na kvadratić: “Kod Kupona” potom će Vam se otvoriti novo polje:” Kod Kupona” u koje je potrebno da unesete Vaš Promotivni Kod.

Klikom na dugme “PRIMIJENI”, nakon pravilno unesenih podataka, i ukoliko je Vaš kod vrijedeći, popust na osnovu Promotivnog Kod-a se automatski uračunava kod artikala koji su obuhvaćeni datom ponudom i jasno je prikazan u korpi.

U slučaju unosa netočniih podataka, odnosno ukoliko Vaš kod nije važeći, na Tintilinić Web Shop stranici će Vam biti prikazana obavijest u vidu teksta.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć molimo Vas kontaktirajte našu Web Shop službu prodaje putem e-mail-a na: [email protected] ili putem telefona na broj 036/642-347 (pon-pet, 08-16 sati)

Prilikom sastavljanja narudžbe, potrebno je da popunite podatke za dostavu kako bi mogli realizirati Vašu narudžbu.