Dragi budući roditelji! Kada prvi put kupujete stvari za vašu bebu, u svim dječijim trgovinama Tintilinić možete ostvariti popust od 20% a to se odnosi na stvari koje su na popisu letka i uz iznos prve kupovine koji je veći od 200 KM.
Pogodnosti prve kupovine u našim trgovinama mogu se iskoristiti na način da je kupac obavezan kupiti stvari sa popisa (program koji je obavezan označen je zvjezdicom) koji se nalazi na letku a koji obuhvaća i cjelokupan program brandova Carter’s, Kanz, NUK i Bubchen a to se odnosi na artikle iz navedenih brandova koji nisu sniženi.
Kupac je obavezan kupiti proizvode iz kategorije označene žutom zvjezdicom dok ostali dio asortimana nije obavezan. Tu se podrazumijeva minimalno 1 proizvod koji spada u kategoriju koja je označena zvjezdicom.
Minimalan iznos propisan za prvu kupovinu jest 200 KM i na taj iznos kupac ostvaruje 20% popusta.
Prva kupovina vrijedi za gotovinsko plaćanje i plaćanje cjelokupnog iznosa karticom. Prva kupovina ne vrijedi za kartično plaćanje na rate.
Nakon ostvarene prve kupovine, uz priloženi fiskalni račun kupac ostvaruje 10% popusta na cjelokupan asortiman prilikom sljedeće kupovine (ovaj popust vrijedi za sve proizvode koji nisu na akciji).
Sistem prve kupovine vrijedi samo i isključivo za naša prodajna mjesta i ne postoji mogućnost realizacije putem web shopa.
Sve detaljne informacije o sistemu prve kupovine možete pronaći na linku:
PRVA KUPOVINA TINTILINIC 2020