20% POPUSTA
Na zalihi

LENA TRUXX HITNA POMOĆ Loose sa dodacima

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 60KM!

Roba koju ste naručili, stići će na Vašu adresu u roku od 24 h do 72 h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke) u zavisnosti od trenutnog stanja skladišta i adrese isporuke. U iznimnim situacijama rok isporuke se može produžiti do 7 (sedam) dana a o ovom slučaju ćemo svakako kontaktirati kupca.

Za narudžbe iznosa manjeg od 60KM, dostava se naplaćuje 7KM.

LENA® linija proizvoda sastoji se od plastične igračke i zanatske stavke. LENA® brand se zalaže za zabavu u kombinaciji sa kvalitetnim igračkama. Lijepe i blage boje, odličan dizajn i funkcionalnost modela.

38.40 KM 30.72 KM

Na zalihi

ISKORISTITE 20% POPUSTA NA CJELOKUPAN BREND LENA!
Share

Dimenzije: 29x15x17 cm

Truxx linija izrađena je od visokokvalitetne plastike i vrlo čvrste konstrukcije. Vrata kabine se mogu otvarati. Figura liječnika sa nosilima uključena u paketu. Kartonsko pakiranje proizvoda.

LENA® linija proizvoda sastoji se od plastične igračke i zanatske stavke. LENA® brand se zalaže za zabavu u kombinaciji sa kvalitetnim igračkama. Lijepe i blage boje, odličan dizajn i funkcionalnost modela. Dugotrajni proizvodi, čvrste plastične igračke izrađene od visokokvalitetnog materijala. “Zanatska” Linija potiče kreativnost te nudi puno zabave. Linija “Powerfull Giants” – velike igračke koje mogu podnijeti opterećenje do 150 kg. “Mozaik” linija koja potiče djetetovu moć zapažanja. Sve igračke su proizvedene u Europi uz TÜV certifikat.

     

Dimenzije 29 × 15 × 17 cm
Spol

Dječak, Djevojčica

Veličina

2 god.

Možda će vam se također svidjeti…