Na zalihi

Taf Toys Tješilica sa dudom

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 60KM!

Roba koju ste naručili, stići će na Vašu adresu u roku od 24 h do 72 h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke) u zavisnosti od trenutnog stanja skladišta i adrese isporuke. U iznimnim situacijama rok isporuke se može produžiti do 7 (sedam) dana a o ovom slučaju ćemo svakako kontaktirati kupca.

Za narudžbe iznosa manjeg od 60KM, dostava se naplaćuje 7KM.

Taf Toys je plišana bebi tješilica sa igračkom za bebe u obliku mjeseca. Bebi tješilica je meka na dodir, kao i igračka u obliku veselog mjeseca koja će dodatno zabaviti Vašu bebu tijekom igre i uspavljivanja. Za najmlađe tu je i lančić za dudu varalicu, a za nicanje prvih zubića pomoći će glodalica.

24.50 KM

Na zalihi

SKU: 22114023 Kategorije: , , ,
Share

Taf Toys je plišana bebi tješilica sa igračkom za bebe u obliku mjeseca. Bebi tješilica je meka na dodir, kao i igračka u obliku veselog mjeseca koja će dodatno zabaviti Vašu bebu tijekom igre i uspavljivanja. Za najmlađe tu je i lančić za dudu varalicu, a za nicanje prvih zubića pomoći će glodalica. Igračka je napravljena od kvalitetnog materijala, a namijenjena je djeci uzrasta od 0-36 mjeseci. Stimulira dijete da ispituje, dodiruje i hvata igračku čime potiče razvoj čula vida i dodira, kao i finu motoriku. Mekana, šarena i zabavna igračka koja će oraspoložiti i zabaviti Vaše dijete svojim veselim bojama i ugodnim materijalom. Umiljata mekana igračka u obliku mjeseca, sa tješilicom napravljena od kvalitetnih materijala, privući će svako dijete.

Spol

Dječak, Djevojčica

Veličina

Od rođenja 0+

Možda će vam se također svidjeti…