Nema na zalihi

SMOBY KUHINJA Cherry

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 60KM.

Roba koju ste naručili, stići će na Vašu adresu u roku od 24 h do 72 h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke) u zavisnosti od trenutnog stanja skladišta i adrese isporuke. U iznimnim situacijama rok isporuke se može produžiti do 7 (sedam) dana a o ovom slučaju ćemo svakako kontaktirati kupca.

Za narudžbe iznosa manjeg od 60KM, dostava se naplaćuje 7KM.

Kuharski majstori se za vrijeme kuhanja mogu osloniti na set od 25 dodataka, među kojima se nalaze lonac s poklopcem, tavica, žlice, noževi, vilice, tanjuri, čaše, šalice, kutija s tjesteninom, mlijeko, veće vilice, nož za rezanje i praktična zaimača, Svi detalji kuhinje pažljivo su prilagođeni dječjim ručicama, djeca imaju na raspolaganju i puno prostora za pohranu svih dodataka. Uz igru će poboljšati finu motoriku, razvijati komunikacijske vještine, pridobiti će osjećaj odgovornosti i približiti se svijetu odraslih. Istovremeno će poboljšati svoju koncentraciju i razumijevanje, naučiti će čemu služi pojedino posuđe i dodaci.

144.90 KM

Nema na zalihi

Share
NEMA NA ZALIHI

Elektronička kuhinja Cherry Kitchen Green izvrsna je igračka za svu djecu od 3. godine starosti koja se vole igrati majstora kuhinje. Moderan francuski dizajn zelene boje djecu će oduševiti već na prvi pogled. Mogu se zabavljati s kuhinjskim satom i produženim pultom, koji će djecu služiti kao kutak za jelo. Izrađena je od kvalitetne i izdržljive umjetne mase, ugodne na dodir. Dostupna je s više strana, zato će se s njom moći igrati i braća i sestre te prijatelji, njen stražnji dio krase prekrasne sličice s kuhinjskim motivom.

Kuhinja raspolaže pećnicom, hladnjakom, aparatom za kavu s izmjenjivim kapsulama i štednjakom, koji ispušta zvukove za vrijeme pripreme hrane. Kuharski majstori se za vrijeme kuhanja mogu osloniti na set od 25 dodataka, među kojima se nalaze lonac s poklopcem, tavica, žlice, noževi, vilice, tanjuri, čaše, šalice, kutija s tjesteninom, mlijeko, veće vilice, nož za rezanje i praktična zaimača, Svi detalji kuhinje pažljivo su prilagođeni dječjim ručicama, djeca imaju na raspolaganju i puno prostora za pohranu svih dodataka. Uz igru će poboljšati finu motoriku, razvijati komunikacijske vještine, pridobiti će osjećaj odgovornosti i približiti se svijetu odraslih. Istovremeno će poboljšati svoju koncentraciju i razumijevanje, naučiti će čemu služi pojedino posuđe i dodaci.

Stabilna kuhinja stoji na čvrstom postolju, njene dimenzije iznose 67*32*96 cm, ukupna visina radnog pulta iznosi 49 cm. Elektronički modul radi na 1 bateriju tipa CR2032.

Karakteristike
zvučni efekt pri kuhanju
elektronički modul s baterijom CR2032
bogata oprema s 25 dodataka
francuska kvaliteta i dizajn
kutak za jelo
za djecu od 3. godine

Dimenzije 67 × 32 × 96 cm
Spol

Dječak, Djevojčica

Veličina

3 godine+

Možda će vam se također svidjeti…