Na zalihi

CUTIE KOMPLET 4 U 1 bijeli

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 60KM!

Roba koju ste naručili, stići će na Vašu adresu u roku od 24 h do 72 h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke) u zavisnosti od trenutnog stanja skladišta i adrese isporuke. U iznimnim situacijama rok isporuke se može produžiti do 7 (sedam) dana a o ovom slučaju ćemo svakako kontaktirati kupca.

Za narudžbe iznosa manjeg od 60KM, dostava se naplaćuje 7KM.

Cutie komplet je kolijevka i tri različita krevetića, sve u jednom!

4 godine garancije

U kompletu su dva madraca i dvije plahte (baby i mini)

Cutie varijacije
Iz osnovnog kompleta moguće je sastaviti kombinacije kolijevke i krevetića dovoljne da prate vaše dijete od rođenja do desete godine.
Odabirom Cutie kompleta 4u1, omogućujete svome djetetu rast u istoj okolini, krevetić raste, ali njegov oblik ostaje isti.

Prema djetetovim potrebama, slažete krevetić koji Vašem djetetu najviše odgovara.

1,194.00 KM

Na zalihi

Share

Cutie komplet je kolijevka i tri različita krevetića, sve u jednom!

4 godine garancije

U kompletu su dva madraca i dvije plahte (baby i mini)

 • Kolijevka 0-6m:

U ovoj najranijoj fazi Vašem dojenčetu treba najviše pažnje i prisnosti. Krevetić se slaže u najmanji oblik – kolijevku BABY. Kolijevka ima visinu madraca postavljenog na  35cm mjereno od gornjeg ruba kolijevke, čime Vam je beba lakše dostupna i uvijek na oku. Kolijevka ima dimenzije dužina: 83cm, širina:66cm i visina 90cm. Ima kvalitetne kotačiće s kočnicama čime postaje vrlo mobilna i lako prolazi kroz otvore svakih vrata, a opet sigurna i stabilna na mjestu gdje je stavite. Neka beba bude čim više uz Vas u tim prvim danima, a to Vam neće biti problem uz mobilnost koju Vam kolijevka omogućava.

Ova faza koristi se do 6 mjeseci starosti djeteta ili do trenutka kada beba može samostalno sjediti.

 • Mini krevetić 0-24m:

Mini je krevetić koji se može koristiti za dijete već od rođenja (sa pozicijom madraca gore), ali najbolje ga je koristiti od 6 mjeseci starosti, odnosno od trenutka kada dijete može samostalno sjediti (sa pozicijom madraca dolje). Širina Mini krevetića je 83cm, duljina 126cm i visina 81/90cm. Mini ima visinu madraca postavljenog na  65cm mjereno od gornjeg ruba krevetića. MINI dobijemo jednostavnom nadogradnjom kolijevke BABY s nastavcima koji se nalaze u svakom kompletu. Spajanjem dodataka i spuštanjem pozicije madraca dobivamo prekrasan krevetić u kojem će Vaša beba provesti slijedeće 3 godine.

Krevetić je vrlo prozračan i omogućuje da dijete uvijek vidite kroz ogradicu, a sada niski položaj madraca štiti da Vaše dijete bude sigurno i kada počne hodati.

 • Mini 2 6-48m:

Nakon 18 mjeseci starosti, kada je Vaše dijete već vrlo aktivno i sigurno hoda, vrijeme je i da Vaš Cutie krevetić naraste, odnosno u ovom slučaju, da samo malo promjeni oblik. Jednostavnom demontažom jedne ogradice i skidanjem kotača, Vaša dojučerašnja kolijevka prerasta u pravi mali krevet u koji dijete može samostalno i ući i izaći.

 • Junior 4-10 godina: (zasebno se kupuje)

Razvojem i rastom Vašeg djeteta, raste i Vaš Cutie 4u1 komplet. Proširenjem, odnosno spajanjem ogradica s jedne strane, dobivamo sada pravi krevet za Vašeg juniora. Junior krevet je dužine 184 cm i 84 cm širine, pa možete biti sigurni da će Vašem djetetu biti komotno čak i ako ima nemirne snove. Madrac je izrađen od kvalitetne SkyCell20 pjene, 10 cm debljine s presvlakom od pamuka, što garantira dobar san neophodan za rast i razvoj Vašeg juniora.

Madrac JUNIOR i podnica nisu sastavni dio osnovnog kompleta i potrebno ih je posebno kupiti.

Boja Bijeli mat, Bijelo tonirani, Natur, Siva
Pakiranje: Krevetić dolazi u dvije kutije.

Težina svake kutije je: 15kg.

Dimenzije svake kutije su: 84 × 32 × 88 cm

Naš komplet nije rezultat industrijske serijske proizvodnje već su svi drveni elementi ručno završno obrađeni, a prirodne “nepravilnosti” drveta ne ispravljamo. Elemente toniramo, ne lakiramo, kako bi uvijek do izražaja došla prirodna tekstura drveta. Rezultat je da je svaki set zapravo jedinstven i savršena u nesavršenosti prirodnog drveta i ručne završne obrade.

Sadržaj kompleta:

 • drveni elementi koji čine ogradicu i polovinu kolijevke (2 kom),
 • nastavci za produljenje krevetića (2 kom),
 • povezne letvice za spajanje elementata (4 kom),
 • vijci za povezivanje i nosači podnica,
 • kotači s kočnicama (4 kom),
 • madrac i podnica za madrac BABY s presvlakom,
 • madrac i podnica za madrac MINI s presvlakom
 • upute za korištenje

Težina 30 kg
Dimenzije 84 × 32 × 88 cm
Veličina

Od rođenja 0+

Brand

Cutie Cloud

Možda će vam se također svidjeti…