5% POPUSTA
Na zalihi

PEG PEREGO Ruksak 500

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 60KM!

Roba koju ste naručili, stići će na Vašu adresu u roku od 24 h do 72 h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke) u zavisnosti od trenutnog stanja skladišta i adrese isporuke. U iznimnim situacijama rok isporuke se može produžiti do 7 (sedam) dana a o ovom slučaju ćemo svakako kontaktirati kupca.

Za narudžbe iznosa manjeg od 60KM, dostava se naplaćuje 7KM.

Moderan ruksak, koji je istodobno i torba za presvlačenje, sam je po sebi razumljiv izbor za mladu majku koja se unatoč djetetu ne želi odreći modnog dodatka poput lijepog, ženskog ruksaka.

Ipak, ruksak Peg Perego ima sve što je mami potrebno u šetnji sa svojom bebom.

179.00 KM 170.05 KM

Na zalihi

SKU: PEG46500 Kategorije: , , , ,
Share

Moderan ruksak, koji je istodobno i torba za presvlačenje, sam je po sebi razumljiv izbor za mladu majku koja se unatoč djetetu ne želi odreći modnog dodatka poput lijepog, ženskog ruksaka. Ipak, ruksak Peg Perego ima sve što je mami potrebno u šetnji sa svojom bebom.

Ruksak je dovoljno velik, dobro organiziran za potrebe djeteta, kao i za sve što majkama treba. Uključena je i prostirka za njegu vašeg mališana u pokretu. Ruksak ćete moći koristiti svaki dan. Ruksak je 100% sukladan s bojom Peg Perego kolekcije. Ruksak će definitivno postati vaš neizostavni dodatak i u njega ćete moći staviti sve što vam treba prilikom presvlačenja bebe i sve što povedete u šetnju.

Dimenzije 35 × 14 × 40 cm
Spol

Dječak, Djevojčica

Veličina

Od rođenja 0+

Možda će vam se također svidjeti…