Na zalihi

PEG PEREGO BOOK SCOUT POLO

Crnu boju konstrukcije sa kojom dobivamo izuzetno atraktivna i elegantna dječja kolica.

Scout konstrukcija ima upravljač presvučen kožom.

Konstrukcija kolica dizajnirana je na način kako bi što više ublažila vibracije i treskanje uzrokovano vožnjom po neravnim terenima, pa stvaraju bebi osjećaj ugode i veću udobnost u vožnji.

Inovativni Peg Perego kotači Easy Drive System sa 12 kugličnih ležajeva pružaju vam pokretnost od 360°.

To znači savršeno manevriranje, čak i na neravnim površinama kao što su, neujednačeni tereni, pločnici u gradu, popločene površine, vlažna područja, šljunak i druge zemljane površine, te 30% manje napora u odnosu na obična kolica.

1,097.45 KM 1,042.58 KM

Na zalihi

/SUPER PONUDA/ *BESPLATNA DOSTAVA i NUK Sredstvo za odstranjivanje mrlja 360ML GRATIS - za sve narudžbe veće od 50KM!
SKU: PEG105SCOUT Kategorije: , , ,
Share

Crnu boju konstrukcije sa kojom dobivamo izuzetno atraktivna i elegantna dječja kolica. Scout konstrukcija ima upravljač presvučen kožom. Konstrukcija kolica dizajnirana je na način kako bi što više ublažila vibracije i treskanje uzrokovano vožnjom po neravnim terenima, pa stvaraju bebi osjećaj ugode i veću udobnost u vožnji. Inovativni Peg Perego kotači Easy Drive System sa 12 kugličnih ležajeva pružaju vam pokretnost od 360°. To znači savršeno manevriranje, čak i na neravnim površinama kao što su, neujednačeni tereni, pločnici u gradu, popločene površine, vlažna područja, šljunak i druge zemljane površine, te 30% manje napora u odnosu na obična kolica. Prednji točak se može se zakočiti u jedan položaj prekidačem na konstrukciji kolica. Spojene ručke omogučuju lagano upravljanje jednom rukom, što je odlična osobina, jer ako Vam je zauzeta jedna ruka s drugom ćete jednostavnije i lakše upravljati kolicima.

Ručke kolica podesive su po visini.

Gumeni točkovi s kočnicom na stražnjim točkovima.

Točkovi: promjera 26 cm.

“Freedom of Movement” sistem sigurnosnih pojasa u 5 točaka, koji osigurava veću pokretljivost djeteta.

Velika shopping košara.

Jednostavno rasklapanje i sklapanje kolica jednom rukom tako da ih preklopite kao “knjigu”, a sklopljena stoje samostalno.

Čvrsti, lagani okvir izrađen je od aluminija.

Dimenzije kolica (DxŠxV): 104,5 x65 x 117,5 cm

Dimenzije sklopljenih kolica: 40,5 x 63 x 90 cm

Na konstrukciju se mogu postaviti sve standardne Peg Perego komponente kao što su Pop-Up sportsko sjedište, Primo Viaggio SL autosjedalica i Navetta košara.

Dimenzije 104.5 × 65 × 117.5 cm
Spol

Dječak, Djevojčica

Starosna dob

Od rođenja 0+

Možda će vam se također svidjeti…