Na zalihi

BRAINBOX NAUČIMO ENGLESKI DRUŠTVENA IGRA

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 50KM + GRATIS šampon 230ml!

Za iznose narudžbe manje od 50 KM dostavu naplaćujemo fiksno 6 KM.

Roba koju ste naručili, stići će na Vašu adresu u roku od 24 h do 72 h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke) u zavisnosti od trenutnog stanja skladišta i adrese isporuke. U iznimnim situacijama rok isporuke se može produžiti do 7 (sedam) dana a o ovom slučaju ćemo svakako kontaktirati kupca.

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 50KM!
  • Igra pamćenja
  • Može se igrati na 2 razine znanja
  • Za 1 ili više igrača
  • Za dob: 8 godina ili više

28.90 KM

Na zalihi

SKU: APL98552 Kategorije: , , ,
Share

Igra pamćenja u samo 10 minuta. Igra se može igrati na 2 razine znanja engleskog jezika – odlučite koja je primjerena razina igre za svakog igrača.

Prva četiri pitanja (razina 1) ne zahtijevaju predznanje engleskog i sadrže samo riječi koje su prikazane na slici. Igrači odlučuju hoće li odgovor biti na hrvatskom ili engleskom jeziku.

Druga četiri pitanja (razina 2) napisana su i moraju biti odgovorena isključivo na engleskom jeziku. Prvi igrač uzima karticu i okreće pješčani sat. Pažljivo gleda sliku dok ne iscuri pješčani sat.

Za mlađe igrače možete ga okrenuti još jednom za dodatno vrijeme. Prvi igrač predaje karticu sljedećem igraču i baca kocku. Sada odgovara na zadano pitanje na razini koja je unaprijed dogovorena (npr. ako kocka pokaže broj 2, mora odgovoriti na pitanje 2 na razini 1 ili razini 2). Ako je odgovor točan, zadrži karticu. Ako je netočan, vrati karticu u kutiju, a igru nastavlja sljedeći igrač.

Pobjeđuje igrač s najviše skupljenih kartica u 10 minuta igre.

Igru može igrati i 1 igrač: Promatraj karticu 10 sekundi, okreni karticu i odgovori na prva 4 pitanja (razina 1) ili na sva pitanja (razina 2). Upotrijebi olovku i papir gdje ćeš zapisati odgovore. Ako si na sva pitanja točno odgovorio, možeš zadržati karticu. Provjeri koliko si kartica skupio u 5 ili 10 minuta.

Spol

Dječak, Djevojčica

Veličina

8 godina

Možda će vam se također svidjeti…