13% POPUSTA
Na zalihi

SMOBY Set za čišćenje Rowenta

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 60KM!

Roba koju ste naručili, stići će na Vašu adresu u roku od 24 h do 72 h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke) u zavisnosti od trenutnog stanja skladišta i adrese isporuke. U iznimnim situacijama rok isporuke se može produžiti do 7 (sedam) dana a o ovom slučaju ćemo svakako kontaktirati kupca.

Za narudžbe iznosa manjeg od 60KM, dostava se naplaćuje 7KM.

Uz Rowenta kolica za čišćenje s usisavačem s ručkom iz Smobyja, djeca imaju savršenu opremu za sjaj kuće ili stana!
Bežični usisavač je vjerna replika pravog Rowenta X Force Flex usisavača. Pritiskom na tipku igračka usisavač se može uključiti i čuje se pravi zvuk usisavanja. Djeca također mogu koristiti Rowenta usisivač kao ručni usisavač bez dugačke ručke. Uključena je i dodatna mlaznica. Osim dječjeg usisavača, raznovrsna oprema za igru ​​kolica za čišćenje uključuje i metlu, četku, lopaticu za smeće, krpu, bočicu s raspršivačem, sapun, spužvu, kantu i brisač za prozore.

122.00 KM 106.14 KM

Na zalihi

*Popust vrijedi samo za kupovinu na WEB shopu do 18.06.2024
Share
SALE

Uz Rowenta kolica za čišćenje s usisavačem s ručkom iz Smobyja, djeca imaju savršenu opremu za sjaj kuće ili stana!
Bežični usisavač je vjerna replika pravog Rowenta X Force Flex usisavača. Pritiskom na tipku igračka usisavač se može uključiti i čuje se pravi zvuk usisavanja. Djeca također mogu koristiti Rowenta usisivač kao ručni usisavač bez dugačke ručke. Uključena je i dodatna mlaznica. Osim dječjeg usisavača, raznovrsna oprema za igru ​​kolica za čišćenje uključuje i metlu, četku, lopaticu za smeće, krpu, bočicu s raspršivačem, sapun, spužvu, kantu i brisač za prozore. Tako djeca mogu zaigrano i s velikim zadovoljstvom pomoći mami i tati pospremiti kuću!
Usisavač radi s 3 LR44/AG13 baterije (priložene).

Dimenzije 32.2 × 33.6 × 80.1 cm
Brand

Smoby

Spol

Dječak, Djevojčica

Veličina

3 god.

Možda će vam se također svidjeti…