Na zalihi

SKIP HOP DJEČJI RUKSAK Koala

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 60KM!

Roba koju ste naručili, stići će na Vašu adresu u roku od 24 h do 72 h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke) u zavisnosti od trenutnog stanja skladišta i adrese isporuke. U iznimnim situacijama rok isporuke se može produžiti do 7 (sedam) dana a o ovom slučaju ćemo svakako kontaktirati kupca.

Za narudžbe iznosa manjeg od 60KM, dostava se naplaćuje 7KM.

Mala dječja torba u kojoj se sastaju zabava i funkcionalnost. S torbom vaš će mališan uvijek biti spreman za putovanje ili odlazak u vrtić. Sve potrebne stvari poput igračaka, bočica ili rezervne odjeće uvijek će biti pri ruci.Malu predškolsku torbu karakteriziraju detalji i izdržljivi materijali. Unutrašnjost sadrži veliki glavni pretinac i manji prednji pretinac s dodatnim džepićem za bojice i olovke te džepić za bocu. Naramenice su prilagodljive, a s unutrašnje strane možete napisati ime djeteta.

59.50 KM

Na zalihi

SKU: 9L751010 Kategorije: , , , , ,
Share

Mali dječji ruksak u kojem se sastaju zabava i funkcionalnost. S ovim ruksakom vaš će mališan uvijek biti spreman za putovanje ili odlazak u vrtić. Sve potrebne stvari poput igračaka, bočica ili rezervne odjeće uvijek će biti pri ruci. Malu predškolsku torbu karakteriziraju detalji i izdržljivi materijali. Unutrašnjost sadrži veliki glavni pretinac i manji prednji pretinac s dodatnim džepićem za bojice i olovke te džepić za bocu. Naramenice su prilagodljive, a sa unutrašnje strane možete napisati ime djeteta.

Karakteristike:

prostrani glavni pretinac

džepić za boce

udobne i prilagodljive naramenice

jednostavno čišćenje

starost: 3 godine+

ne sadrži BPA, ftalate i PVC

materijal: 100% poliester

Dimenzije: 22,4 x 29,9 x 10,2 cm

Dimenzije 10.2 × 22.4 × 29.9 cm
Spol

Djevojčica

Veličina

3 god.

Brand

Skip Hop

Možda će vam se također svidjeti…