5% POPUSTA
Na zalihi

PEG PEREGO ISO-FIX BAZA i-SIZE

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 60KM.

Roba koju ste naručili, stići će na Vašu adresu u roku od 24 h do 72 h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke) u zavisnosti od trenutnog stanja skladišta i adrese isporuke. U iznimnim situacijama rok isporuke se može produžiti do 7 (sedam) dana a o ovom slučaju ćemo svakako kontaktirati kupca.

Za narudžbe iznosa manjeg od 60KM, dostava se naplaćuje 7KM.

I-Size baza je najsigurniji način za pričvršćivanje autosjedalice na automobil. Odobreno u skladu sa standardom ECE R 129, lako se pričvršćuje na Isofix priključke vozila bez upotrebe sigurnosnog pojasaBaza i-Size se koristi za autosjedalice Primo Viaggio i-Size i za Viaggio FF 105.Odobrenje od 0 do 20 kg. (ECE R 129)Potporna noga sa podesivom visinom.Indikatori pravilnog postavljanja baze u automobil (zeleno i crveno).Indikatori pravilnog postavljanja autosjedalice na bazu (zeleno i crveno).Skriveno sigurnosno zaključavanje as: spriječava da se autosjedalica nebi nenadano odvojila od baze.

215.00 KM 204.25 KM

Na zalihi

Share

I-Size baza je najsigurniji način za pričvršćivanje autosjedalice na automobil. Odobreno u skladu sa standardom ECE R 129, lako se pričvršćuje na Isofix priključke vozila bez upotrebe sigurnosnog pojasa. Baza i-Size se koristi za autosjedalice Primo Viaggio i-Size i za Viaggio FF 105.

Odobrenje od 0 do 20 kg. (ECE R 129).

Potporna noga sa podesivom visinom.

Indikatori pravilnog postavljanja baze u automobil (zeleno i crveno).

Indikatori pravilnog postavljanja autosjedalice na bazu (zeleno i crveno).

Skriveno sigurnosno zaključavanje as: spriječava da se autosjedalica nebi nenadano odvojila od baze.

Dimenzije: 35  x 18,5  x 58 cm

Težina: 5,2 kg

Težina 5.2 kg
Dimenzije 35 × 18.5 × 58 cm
Spol

Dječak, Djevojčica

Veličina

Od rođenja 0+