Na zalihi

PEG PEREGO DUCATI MINI EVO 6V

Mini Ducati EVO, maksi zabava!

Električni motocikl za djecu sa svjetlima i zvukovima.

Mini Ducati EVO pokazuje svoju izvanrednu „EVOlution“ sa još boljim karakteristikama.

Svjetla, zvukovi, melodije, sirena i sva sigurnost talijanskih materijala, za odličnu zabavu od 1. godine.

Električni motocikl radi s punjivom baterijom od 6V / 4,5Ah / 25Wh.

220.00 KM 187.00 KM

Na zalihi

ISKORISTITE 15% POPUSTA NA VOZILA NA BATERIJE!
/SUPER PONUDA/ *BESPLATNA DOSTAVA i NUK Sredstvo za odstranjivanje mrlja 360ML GRATIS - za sve narudžbe veće od 50KM!
SKU: PEG0700 Kategorije: , , ,
Share

Mini Ducati EVO, maksi zabava!

Električni motocikl za djecu sa svjetlima i zvukovima. Mini Ducati EVO pokazuje svoju izvanrednu „EVOlution“ sa još boljim karakteristikama. Svjetla, zvukovi, melodije, sirena i sva sigurnost talijanskih materijala, za odličnu zabavu od 1. godine. Električni motocikl radi s punjivom baterijom od 6V / 4,5Ah / 25Wh.

Svjetla i zvukovi: uskočite, zabava će početi!

Uključite električnu kontrolnu ploču pritiskom na tipku START ili pritiskom na papučicu gasa i zapanjit ćete se!! Osim što će uključiti LED svjetlo na prednjoj lampi, vaše će dijete moći čuti i tutnjavu motora, upravljati sirenom i slušati unaprijed snimljene melodije. Štoviše, on ili ona mogu slušati njihovu omiljenu muziku putem porta za MP3 uređaje (nisu uključeni).

Sati bezbrižne igre zagarantovani

Niz LED lampica ukazuje na to koliko je baterija napunjena, tako da igru ​​djeteta možete držati pod kontrolom. Štoviše, štednja baterije automatski isključuje vozilo nakon 3 minute neaktivnosti.

Papučica gasa i kočnica u jednoj pedali.

Kada se pritisne papučica, motocikl putuje približno 3 km / h. Otpuštanjem papučice automatski ćete lagano zaustaviti motocikl.

Pogon na dva točka.

Ovaj električni motocikl jednako lako putuje po glatkim površinama poput betona kao i po travnjacima, zahvaljujući pogonu na dva točka koji daje veću snagu i sposobnost rješavanja kosina do 5%.

Širok radijus okretanja u uskim prostorima.

Svojim širokim radijusom okretanja motocikl Peg Perego osigurava beskrajnu zabavu kod kuće i u malim prostorima. Maksimalna prenosiva težina: 15 kg.

Udobnost i sigurnost

Zabava je još veća kada je potpuno sigurno. Ponosni kotači s izvajanim gazećim slojem, udobni oslonci za noge i 2 zadnja kotača, stabilnost je zajamčena i u zavojima.

Baterija se može puniti putem utičnice

Motocikl radi sa 6V / 4,5Ah / 25Wh baterijom, a dolazi s punjačem za punjenje izravno iz vozila putem utikača. Vozilo je opremljeno baterijom i punjačem.

Težina 4.9 kg
Dimenzije 69 × 44 × 47.50 cm
Spol

Dječak, Djevojčica

Starosna dob

1 godina+

Možda će vam se također svidjeti…