Na zalihi

PEG PEREGO BOOK BOARD

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 50KM.
Za iznose narudžbe manje od 50 KM dostavu naplaćujemo fiksno 6 KM.

Roba koju ste naručili, stići će na Vašu adresu u roku od 24 h do 72 h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke) u zavisnosti od trenutnog stanja skladišta i adrese isporuke. U iznimnim situacijama rok isporuke se može produžiti do 7 (sedam) dana a o ovom slučaju ćemo svakako kontaktirati kupca.

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 50KM!

Book Board vam omogućuje da se stariji brat ili sestra pridruže u šetnji sa Book kolicima! Book Board je dodatak koji se montira na konstrukciju kolica tako da možete prevoziti stariju braću i sestre, zajedno sa puno zabave! Original uvijek ima svoje prednosti! Možete jednostavno pričvrstiti Book Board dodatak za kolica Book pomoću posebne kuke. Vrlo čvrst i stabilan, a njegova širina omogućuje da zadrži stabilnost starijeg djeteta. Kompaktibilan sa kolicima Book, Book Plus i Book Pop-Up. Pogodno za djecu od 2 godine starosti te do 23 kg težine.

175.00 KM

Na zalihi

SKU: PEG0031N Kategorije: , , , ,
Share

Book Board vam omogućuje da se stariji brat ili sestra pridruže u šetnji sa Book kolicima! Book Board je dodatak koji se montira na konstrukciju kolica tako da možete prevoziti stariju braću i sestre, zajedno sa puno zabave! Original uvijek ima svoje prednosti!

Možete jednostavno pričvrstiti Book Board dodatak za kolica Book pomoću posebne kuke. Vrlo čvrst i stabilan, a njegova širina omogućuje da zadrži stabilnost starijeg djeteta. Kompaktibilan sa kolicima Book, Book Plus i Book Pop-Up. Pogodno za djecu od 2 godine starosti te do 23 kg težine.

Uz book board dolaze i 2 produžetka za ručke kolica.

Spol

Dječak, Djevojčica

Veličina

Od rođenja 0+