Na zalihi

PEG PEREGO 2-3 SHUTTLE FOREST 15-36kg

Peg Perego Viaggio 2-3- Shuttle Autosjedalica za stariju djecu.

Viaggio 2-3- Shuttle se može koristiti za duži vremenski period u odnosu na ostale autosjedalice u kategoriji od 3 do 12 godina (15 – 36 kg).

Ovo lako i jednostavno za instalaciju sjedalo se sastoji od baze pa je pogodno za stariju djecu koja već mogu koristiti sigurnosne pojaseve u automobilu.

Dvostruki komfor.

Idealan za duga putovanja.

182.00 KM 163.80 KM

Na zalihi

ISKORISTITE 10% POPUSTA NA SVE
/SUPER PONUDA/ *BESPLATNA DOSTAVA i BUBCHEN šampon Sport Gratis - za sve narudžbe veće od 50KM!
SKU: PEG22FOREST Kategorije: , , ,
Share

Peg Perego Viaggio 2-3- Shuttle Autosjedalica za stariju djecu. Viaggio 2-3- Shuttle se može koristiti za duži vremenski period u odnosu na ostale autosjedalice u kategoriji od 3 do 12 godina (15 – 36 kg). Ovo lako i jednostavno za instalaciju sjedalo se sastoji od baze pa je pogodno za stariju djecu koja već mogu koristiti sigurnosne pojaseve u automobilu.

Dvostruki komfor. Idealan za duga putovanja, Viaggio 2-3 Shuttle sjedište je osmišljeno kako bi pružalo maksimalnu udobnost zahvaljujući dvostrukom sloju ekspandiranog materijala:

Prvi sloj EPS (ekspandirani Polistiren) koji pomaže apsorbirati kočenje u slučaju sudara.

Drugi sloj je ekspandirani poliuretan koji je mekši i ergonomski oblikovan i nudi maksimalnu udobnost čak i tijekom najduljih putovanja.

Udoban naslon za ruke daje ugodan dojam kao da sjedi na malom naslonjaču. Maksimalna stabilnost u zavojima jamči Surefix baza. Viaggio 2-3- Shuttle može se koristiti na dva načina u autu:

  1. Sa tri točke sigurnosnog pojasa automobila, ukoliko automobil nema ISOFIX priključke.

2. Osim sigurnosnog pojasa u automobilu, sjedište može biti pričvršćeno pomoću ISOFIX priključka na sjedištu automobila.

Zahvaljujući priključcima, autosjedalo Viaggio 2-3 Shuttle može biti dobro pričvršćen na sjedalo vozila pomoću ISOFIX priključaka. Na taj način, autosjedalo je ispravno postavljeno u automobil i savršeno je stabilno u zavojima i okretajima.

Inovativni Blind Lock sustav za pričvršćivanje sprječava autosjedalicu da nehotično ispadne od strane drugog putnika.

Instalacija je završena koristeći tri točke sigurnosnog pojasa koji mora biti pravilno postavljen preko ramena zahvaljujući praktičnoj i podesivoj omči.

Udobnost koja se može vidjeti i osjetiti.

Autosjedalica Viaggio 2-3 Shuttle nudi udobno sjedalo izrađeno od ekspandirane pjene.

Također, ima praktičnu ručku za nošenje.

Dimenzije: 44  x 24  x 40,5 cm

Dimenzije 44 × 24 × 40.5 cm
Spol

Dječak, Djevojčica

Starosna dob

3 godine+

Grupa

Grupa 15-36 kg

Možda će vam se također svidjeti…