Na zalihi

SMOBY KOZMETIČKI Set

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 60KM!

Roba koju ste naručili, stići će na Vašu adresu u roku od 24 h do 72 h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke) u zavisnosti od trenutnog stanja skladišta i adrese isporuke. U iznimnim situacijama rok isporuke se može produžiti do 7 (sedam) dana a o ovom slučaju ćemo svakako kontaktirati kupca.

Za narudžbe iznosa manjeg od 60KM, dostava se naplaćuje 7KM.

Set replika dječje kozmetike sadrži 2 laka za nokte, 2 ruža, paletu sjenila, maskaru, kist, češalj, ukrasnu traku, prsten i kozmetičke bočice. Kovčeg sadrži skriveni pretinac koji se otvara i, zahvaljujući dvije praktične brave, uvijek će biti sigurni da pribor iz kovčega neće ispasti tijekom nošenja.

73.50 KM

Na zalihi

Share

Kozmetički kovčeg My Beauty Vanity 3u1 vrhunska je igračka za svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine starosti, koje se vole igrati frizera, vizažista i manikera. Kozmetički kovčeg u nježnoj plavo ružičastoj boji s natpisom My Beauty Vanity u sebi krije set od 13 kozmetički dodataka. Djeca će ih moći bilo kada odnijeti u kovčegu s praktičnom ručkom. Otvoreni kovčeg nudi površinu za igru s 2 pomična bočna pretinca, na koje se mogu postaviti i pripremiti potrebni kozmetički dodaci. Kozmetički kovčeg s uzorkom cvijeća i puno prostora za pohranu djecu će zabavljati dugi niz godina.

Proizveden je od kvalitetnog materijala, sigurnog za najmlađu djecu. Set replika dječje kozmetike sadrži 2 laka za nokte, 2 ruža, paletu sjenila, maskaru, kist, češalj, ukrasnu traku, prsten i kozmetičke bočice. Kovčeg sadrži skriveni pretinac koji se otvara i, zahvaljujući dvije praktične brave, uvijek će biti sigurni da pribor iz kovčega neće ispasti tijekom nošenja.
Dimenzije kozmetičkog kovčega su 36*29*29 cm, kompaktan je i lagan. Izrađen je od prvoklasne umjetne mase, koja je izdržljiva i istovremeno nježna na dodir.

Dimenzije 36 × 29 × 29 cm
Spol

Djevojčica

Veličina

18 mj.+

Možda će vam se također svidjeti…