Nema na zalihi

SMOBY Supermarket

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 60KM.

Roba koju ste naručili, stići će na Vašu adresu u roku od 24 h do 72 h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke) u zavisnosti od trenutnog stanja skladišta i adrese isporuke. U iznimnim situacijama rok isporuke se može produžiti do 7 (sedam) dana a o ovom slučaju ćemo svakako kontaktirati kupca.

Za narudžbe iznosa manjeg od 60KM, dostava se naplaćuje 7KM.

Trgovina je izrađena u prekrasnim nijansama crvene, bijele, sive, zelene i plave boje, s kojima će obogatiti svaku dječju dobu. Trgovina mješovitom robom raspolaže s blagajnom s funkcionalnim kalkulatorom, vagom za vaganje proizvoda, terminalom za plaćanje, čitačem kreditnih kartica i elektroničkim skenerom artikala, koji pritiskom na gumb zasvijetli i ispušta zvukove. Mala je replika prave trgovine s mnoštvom proizvoda, među kojima će djeca naći razne kutijice, kolače, žemlje, voće i povrće. Malim prodavačima na raspolaganju je dovoljno prostora za pohranu, a također i hladnjak, kako se hrana ne bi pokvarila.

185.90 KM

Nema na zalihi

Share
NEMA NA ZALIHI

Trgovina mješovitom robom Maxi Market izuzetna je igračka koja će razveseliti sve male trgovce i trgovkinje od 3. godine starosti. Trgovina je izrađena u prekrasnim nijansama crvene, bijele, sive, zelene i plave boje, s kojima će obogatiti svaku dječju dobu. Trgovina mješovitom robom raspolaže s blagajnom s funkcionalnim kalkulatorom, vagom za vaganje proizvoda, terminalom za plaćanje, čitačem kreditnih kartica i elektroničkim skenerom artikala, koji pritiskom na gumb zasvijetli i ispušta zvukove. Mala je replika prave trgovine s mnoštvom proizvoda, među kojima će djeca naći razne kutijice, kolače, žemlje, voće i povrće. Malim prodavačima na raspolaganju je dovoljno prostora za pohranu, a također i hladnjak, kako se hrana ne bi pokvarila.

Cijenu robe djeca mogu izračunati na kalkulatoru te će se prikazati na ekranu. U trgovini možete plaćati kreditnom karticom, uz pomoć terminala za plaćanje, iz kojeg kasnije izađe račun s iznosom kupljene robe. Kovanice i novčanice imaju svoje mjesto u integriranoj blagajni na blagajničkom pultu. Uz igru s trgovinom djeca će spoznati načela računanja i razumijevanja vrijednosti novca. Za vrijeme kupovine djeca robu mogu pospremiti u košaricu za kupovinu na kotačićima, kao u pravoj trgovini, jer u kolica moraju umetnuti kovanicu. U dječjoj trgovini nalazi se čak 50 dodataka, među kojima su kutije s tjesteninom, mlijekom, pahuljicama, kolačima, voće i povrće, pekarski proizvodi, jogurt, piće, kovanice i novčanice, zato će dječja igra biti još realističnija. Da li je trgovina otvorena ili zatvorena, kupcima će dati do znanja natpis pored sata, otvoreno/zatvoreno (na engleskom i francuskom jeziku), kojeg će djeca postaviti po željenom radnom vremenu.

Dimenzije trgovine iznose 83*60*90 cm, ukupna visina je 90 cm. Elektronički modul radi na 1 LR54 bateriju (nije dio seta) i 2x LR03/AAA baterije koje nisu dio seta. Trgovina je primjerena za igru više djece zajedno, prijatelja te braće i sestara.

Dimenzije 83 × 60 × 90 cm
Spol

Dječak, Djevojčica

Veličina

3 godine+

Možda će vam se također svidjeti…