Na zalihi

SMOBY SET Metla i lopatica

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 50KM + GRATIS šampon 230ml!

Za iznose narudžbe manje od 50 KM dostavu naplaćujemo fiksno 6 KM.

Roba koju ste naručili, stići će na Vašu adresu u roku od 24 h do 72 h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke) u zavisnosti od trenutnog stanja skladišta i adrese isporuke. U iznimnim situacijama rok isporuke se može produžiti do 7 (sedam) dana a o ovom slučaju ćemo svakako kontaktirati kupca.

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 50KM!

Dio seta je veća metla s plastičnom ručkom i manja metlica s lopaticom. Set za čišćenje divne je narančaste boje, plastična površina je ugodna, baršunasta na dodir. Zahvaljujući ovom setu vaši najmlađi će se naučiti odgovornosti, urednosti i naučiti će pomagati roditeljima u kućanskim poslovima.

 

23.90 KM

Na zalihi

Share

Metla i lopatica za čišćenje  izuzetan je set pomagala za kućanstvo, koji će razveseliti svu urednu djecu od 3. godine starosti. Dio seta je veća metla s plastičnom ručkom i manja metlica s lopaticom. Set za čišćenje divne je narančaste boje, plastična površina je ugodna, baršunasta na dodir. Zahvaljujući ovom setu vaši najmlađi će se naučiti odgovornosti, urednosti i naučiti će pomagati roditeljima u kućanskim poslovima. Dobiti će dobre navike već od malih nogu i približiti se svijetu odraslih. Dužina metle je 54 cm, ukupne dimenzije su 24*5*54 cm.

Brand Smoby francuskog je podrijetla i najveći je proizvođač igračaka na svijetu. Smoby je sinonim za kvalitetu i trajnost dječjih igračaka. Priča o tvrtki započela je davno 1924. godine, proizvodnjom drvenih slavina, nazvanih Moquin-Breuil. Preokret je došao preimenovanjem u Smoby, 1978. godine, kada su počeli proizvoditi igračke. Danas se proizvodna tvrtka Smoby smatra jednom od najmodernijih tvornica s više od 40000 m2 proizvodnog prostora.

 

Težina 1 kg
Dimenzije 24 × 5 × 54 cm
Spol

Dječak, Djevojčica

Veličina

3 godine+

Možda će vam se također svidjeti…