Na zalihi

SMOBY ELEKTRONIČKA Blagajna

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 50KM + GRATIS šampon 230ml!

Za iznose narudžbe manje od 50 KM dostavu naplaćujemo fiksno 6 KM.

Roba koju ste naručili, stići će na Vašu adresu u roku od 24 h do 72 h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke) u zavisnosti od trenutnog stanja skladišta i adrese isporuke. U iznimnim situacijama rok isporuke se može produžiti do 7 (sedam) dana a o ovom slučaju ćemo svakako kontaktirati kupca.

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 50KM!

Mali kupci mogu plaćati gotovinom ili bankovnom karticom, koju će staviti u terminal za plaćanje te će iz druge strane izaći račun, kao u pravoj prodavaonici. Blagajna raspolaže i replikom mikrofona, preko kojeg će se trgovci obraćati svojim kupcima. Dio blagajne je i set od 30 dodataka, među kojim su kutijice s tjesteninom i kolačima, novčanice, kovanice, kartica za plaćanje i računi. Blagajna s dodacima proizvedena je od prvoklasne plastike, baršunaste i nježne na dodir.

74.50 KM

Na zalihi

Share

Elektronička blagajna Large Cash Register nužan je dodatak svakog malog trgovca i prodavača od 3. godine starosti. Bezvremenska blagajna prekrasne crvene boje može se pohvaliti pravim francuskim dizajnom i oduševiti će vas mnogim izvrsnim funkcijama. Djeci je dostupna mehanička vaga za vaganje proizvoda, brojčanik s ladicom koja se otvara za novčanice i kovanice te funkcionalni kalkulator, zahvaljujući kojem će djeca naučiti raditi s brojevima i razumjeti vrijednost novca. Pojedinačne proizvode mogu skenirati s elektroničkim barkod čitačem, koji pritiskom na zvuk ispušta zvuk i svijetli.

Kupci mogu plaćati gotovinom ili bankovnom karticom, koju će staviti u terminal za plaćanje te će iz druge strane izaći račun, kao u pravoj prodavaonici. Blagajna raspolaže i replikom mikrofona, preko kojeg će se trgovci obraćati svojim kupcima. Dio blagajne je i set od 30 dodataka, među kojim su kutijice s tjesteninom i kolačima, novčanice, kovanice, kartica za plaćanje i računi. Blagajna s dodacima proizvedena je od prvoklasne plastike, baršunaste i nježne na dodir.

Ukupne dimenzije blagajne iznose 39*22*16 cm, ukupna visina iznosi 29 cm. Elektronički modul radi na 1 LR54 bateriju (dio seta) i 2x LR03/AAA baterije, koje nisu priložene u setu.

Dimenzije 39 × 22 × 16 cm
Spol

Dječak, Djevojčica

Veličina

3 godine+

Možda će vam se također svidjeti…