10% POPUSTA
Na zalihi

LEGO MICKEY & MINNIE ROĐENDANSKI VLAKIĆ

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 50KM.
Za iznose narudžbe manje od 50 KM dostavu naplaćujemo fiksno 6 KM.

Roba koju ste naručili, stići će na Vašu adresu u roku od 24 h do 72 h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke) u zavisnosti od trenutnog stanja skladišta i adrese isporuke. U iznimnim situacijama rok isporuke se može produžiti do 7 (sedam) dana a o ovom slučaju ćemo svakako kontaktirati kupca.

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 50KM!

Ukrcavanje u Disneyev rođendanski vlakić na zabavnom putu do razvoja!

Uvedite predškolsku djecu u zabavu brojenja, kreativnog slaganja i Disneyjeve magije! U rođendanskom vlakiću djeca mogu uživati u brojnim aktivnostima za razvoj sa Mickeyjem Mouseom, Minnie Mouse i Plutom.

67.90 KM 61.11 KM

Na zalihi

ISKORISTITE 10% POPUSTA NA SVE
Share

Ukrcavanje u Disneyev rođendanski vlakić na zabavnom putu do razvoja!

Uvedite predškolsku djecu u zabavu brojenja, kreativnog slaganja i Disneyjeve magije! U rođendanskom vlakiću djeca mogu uživati u brojnim aktivnostima za razvoj sa Mickeyjem Mouseom, Minnie Mouse i Plutom. Mala djeca trebaju primijeniti fine motoričke vještine za slaganje kocaka sa brojevima, pokazati kreativnost u ukrašavanju vagona i graditi društvene vještine igrom uloga nadahnutom Disneyjem. Pazite da vam ne pobjegne Disneyjev vlakić za igru!

• LEGO® DUPLO® ǀ Disney Mickeyjev i Minniein rođendanski vlakić (10941) vrhunski je komplet igračaka za slaganje za predškolsku djecu sa mnogo razvojnih aktivnosti, mogućnosti maštovite igre i Disneyjeve magije!
• Sadrži legendarne Disneyjeve likove Mickeyja Mousea, Minnie Mouse i Pluta, trodijelni vlakić za slaganje, rođendansku tortu sa svijećom za slaganje, 5 kocaka s brojevima koje se mogu složiti jedna na drugu i dodatke.
• Djeca razvijaju fine motoričke vještine dok slažu i igraju se vlakićem; prepoznaju brojeve dok slažu kocke te stvaraju društvenu i emocionalnu svijest dok glume Disneyjeve likove.
• Za djecu od 2 godine i starije. Rođendan mališana bit će nezaboravan uz ovaj posebni poklon.
• Vlakić je visok više od 15,5 cm, dug 35,5 cm, a širok 13,5 cm. Raznolikom igračkom za slaganje prilagođenom mališanima moguće je igrati se na mnogo zabavnih načina.
• Stručno je dizajniran i sadrži elemente koje male ruke mogu jednostavno uhvatiti i postaviti te dodatke koji potiču na igru uloga: gitaru, fleksibilne balone, poklone i Minnienu tekstilnu haljinu.
• Uz jednostavne tiskane upute roditelji lakše mogu podijeliti iskustvo slaganja s mališanima i doista uživati u tome.
• Svi kompleti igračaka iz serije LEGO® DUPLO® l Disney stručno su osmišljeni, imaju maštovite elemente i sadrže poznate likove, pa roditelji i mališani mogu zajedno uživati u beskrajno mnogo prekretnica u igri i razvoju.
• Dijelovi iz serije LEGO® DUPLO® ispunjavaju stroge standarde industrije, što znači da ih male ruke mogu uzeti, sastaviti i rastaviti, i to još od 1969.!
• LEGO® DUPLO® kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju najviše standarde sigurnosti djece na svijetu.

Spol

Dječak, Djevojčica

Veličina

2 godine+

Možda će vam se također svidjeti…