Nema na zalihi

FREEON TORBA MOMMY RULES

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 50KM.

Za iznose narudžbe manje od 50 KM dostavu naplaćujemo fiksno 6 KM.

Roba koju ste naručili, stići će na Vašu adresu u roku od 24 h do 72 h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke) u zavisnosti od trenutnog stanja skladišta i adrese isporuke. U iznimnim situacijama rok isporuke se može produžiti do 7 (sedam) dana a o ovom slučaju ćemo svakako kontaktirati kupca.

*GRATIS Šampon Bubchen Jungle 230ml za narudžbe veće od 80KM.

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 50KM!

Moderna torba za prematanje koja odlično odgovara svim kolicima.Prostrani pretinci i moderan dizajn čine torbu jednostavnom za upotrebu. U unutrašnjosti torbe je izolirani pretinac koji omogućava održavanje temperature bočite.Torbu možete objesiti na kolica ili je nositi na ramenu pomoću priložene naramenice. Naramenicu skinite po želji i tada je nosite eco-kožnom ručkom. Priložena jepodloga za prematanje.

75.00 KM

Nema na zalihi

SKU: APL31931 Kategorije: , , , ,
Share

Moderna torba za prematanje koja odlično odgovara svim kolicima.Prostrani pretinci i moderan dizajn čine torbu jednostavnom za upotrebu. U unutrašnjosti torbe je izolirani pretinac koji omogućava održavanje temperature bočite.Torbu možete objesiti na kolica ili je nositi na ramenu pomoću priložene naramenice. Naramenicu skinite po želji i tada je nosite eco-kožnom ručkom. Priložena je podloga za presvlačenje.

Dimenzije 38 × 26 × 22 cm
Spol

Dječak, Djevojčica