10% POPUSTA
Nema na zalihi

BUBABA JASTUK ZA SPAVANJE-VELIKI

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 50KM.
Za iznose narudžbe manje od 50 KM dostavu naplaćujemo fiksno 6 KM.

Roba koju ste naručili, stići će na Vašu adresu u roku od 24 h do 72 h (vikend ne ulazi u satnicu roka isporuke) u zavisnosti od trenutnog stanja skladišta i adrese isporuke. U iznimnim situacijama rok isporuke se može produžiti do 7 (sedam) dana a o ovom slučaju ćemo svakako kontaktirati kupca.

BESPLATNA DOSTAVA za sve narudžbe veće od 50KM!

Nježni dodiri, osjetljivi zagrljaji i lagani stisci.

Kvalitetni i udobni tekstilni proizvodi napravljeni s mišlju na dijete, kako bi se bebe lakše i ugodnije naviknule na novo okruženje.

Ručno izrađeni artikli nude djeci sigurno utočište, osjećaj mirnoga doma i  ugodnu mekoću.

Sa svojim modernim i potpunim izgledom lijepo ispunjava svaku dječju sobu.

 

42.90 KM 38.61 KM

Nema na zalihi

SKU: 5900 Kategorije: , , ,
Share
Nježno, kvalitetno i sigurno! Kvalitetni i udobni tekstilni proizvodi napravljeni s mišlju na dijete, kako bi se bebe lakše i ugodnije naviknule na novo okruženje. Ručno izrađeni predmeti pružaju sigurno utočište za bebu, osjećaj sigurnosti i ugodnu mekoću, a svojim modernim i sofisticiranim izgledom lijepo nadopunjuju svaku dječju sobu.
Gornji dio jastuka je blago uzdignut, pod kutom od 15°, što omogućuje lakše disanje. Jastuk se preporučuje i kod upale uha, prehlade te upale dišnih puteva.

Jastuk omogućuje pravilan položaj za vrijeme spavanja. Kada je gornji dio tijela podignut, dijete lakše diše, te se posebno preporuča u danima kada je dijete prehlađeno ili ima poteškoća sa dišnim putevima. Upotreba jastuka također je preporučena kada dijete često bljucka.

Karakteristike:
  • dimenzije: 60 x 37 x 1,5 – 10 cm,
  • navlaka za zatvarač je skidiva i periva,
  • navlaka 100% jersey.
Dimenzije 60 × 37 × 1.5 cm
Spol

Dječak, Djevojčica

Veličina

Od rođenja 0+