+ 387 36 642 347
Očekujemo Vaš Poziv!

More Views

ISO-FIX BAZA

PEGISO

U skladištu

Brzi Pregled

ISO-FIX BAZA
*Isofix Baza može se pričvrstiti na Isofix dodacima u automobilu bez korištenja sigurnosne pojaseva u vozilu. Bazu postavljate u autu sa komponentama Primo Viaggio Tri-Fix ili Primo Viaggio SL autosjedalice koje se pričvrste na njega (grupa 0 + ) i novom Viaggio1 Duo-Fix autosjedalice (skupina 1).
ISOFIX BASE 0+1. VRIJEDI VIŠE JER VAM DAJE VIŠE.
Isofix Base može se pričvrstiti na Isofix dodacima u automobilu bez korištenja sigurnosne pojaseva u vozilu. Možete ga ostaviti u autu i koristiti sa Primo Viaggio Tri-Fix / Primo Viaggio SL autosjedalicama koje se pričvrste na njega (grupa 0 + ) i nove Viaggio1 Duo-Fix autosjedalica (skupina 1).
Saznajte više o Isofix sustav na Isofix web stranici! 
Grupa 0 + -1 (0-18 kg), lako se pričvršćuje u automobilu na Isofix dodacima, koristeći fleksibilne, produžne trake.
Teleskopsko podešavanje visine postolja. Isofix Base 0+1 ima teleskopsko podešavanje visine postolja i ima signale koji ukazuju da su baza i sjedište su ispravno pričvršćeni.
ZAŠTO VRIJEDI VIŠE?
Podesivi naslon za noge.
Isofix dodatke koje se mogu produljiti i prilagoditi za lakše korištenje. Ima signale koje ukazuju da baza i sjedište su ispravno pričvršćeni.
DIMENZIJE I TEŽINA
Dimenzije: 35 x 14 x 58 cm
Težina: 5 kg

Regular Price: KM 199,90

Special Price KM 189,91

OR

Detalji

ISO-FIX BAZA *Isofix Baza može se pričvrstiti na Isofix dodacima u automobilu bez korištenja sigurnosne pojaseva u vozilu. Bazu postavljate u autu sa komponentama Primo Viaggio Tri-Fix ili Primo Viaggio SL autosjedalice koje se pričvrste na njega (grupa 0 + ) i novom Viaggio1 Duo-Fix autosjedalice (skupina 1).