U istraživanju odnosa cijene i kvalitete Best Buy Award, ispitanici su ocijenili kako Tintilinić na bosanskohercegovačkom tržištu nudi najbolji odnos cijene i kvalitete u kategoriji trgovina opremom za bebe.

Best Buy Award istraživanja, švicarske organizacije ICERTIAS, ne mjere niti tržišne udjele, niti snagu branda, već isključivo iskustvo, mišljenje, zadovoljstvo i percepciju ispitanika (potrošača) omjerom cijene i kvalitete ponuđača na tržištu.

Potrošači u Bosni i Hercegovini smatraju prema našem istraživanju, da upravo Tintilinić, nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u BiH (Br. 1 najboljeg omjera cijene i kvalitete) kada je riječ o trgovini opremom za bebe.

Istraživanje Best Buy Award Bosnia and Herzegovina 2015/2016 provedeno je u siječnju 2015. godine na području Bosne i Hercegovine, na uzorku od 1.200 ispitanika, građana Bosne i Hercegovine,, korisnika interneta starijih od 15 godina. Provedeno je putem web ankete od strane švicarske kuće ICERTIAS – International Certification Association, metodom CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness).

Best Buy Award istraživanja su nezavisna istraživanja koja mjere isključivo iskustvo, percepciju i mišljenje potrošača o tome tko na tržištu nudi proizvod ili uslugu s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

Certifikat možete pronaći ovdje: 

http://www.bestbuyaward.org/BIH-90FA13