+ 387 36 642 347
Očekujemo Vaš Poziv!

TINTILINIĆ OUTLET - PIRAMIDA MOSTAR

NAŠA PRVA OUTLET TRGOVINA U MOSTARU! POSJETITE NAS U PRIZEMLJU TRŽNOG CENTRA PIRAMIDA MOSTAR I U BOGATOJ PONUDI SNIŽENIH ARTIKALA I ARTIKALA NA RASPRODAJI RAZVESELITE VAŠE NAJDRAŽE!

TINTILINIĆ OUTLET

TINTILINIĆ POKLON BONOVI

TINTILINIĆ POKLON BON JE IDEALAN POKLON UKOLIKO NISTE SIGURNI ŠTO JE POTREBNO VAŠIM NAJMILIJIMA. BONOVE MOŽETE PRONAĆI U SVIM NAŠIM TRGOVINAMA.

MJESEC DARIVANJA

U PERIODU OD 01.12. DO 31.12.2016. CJELOKUPAN ASORTIMAN IGRAČAKA KAO I BRAND DJEČJE ODJEĆE KANZ SNIŽEN JE ZA 20%. PEG PEREGOA VOZILA NA AKUMULATOR I PEDALE SNIŽENA SU ZA 10%. POPUST SE MOŽE ISKORISTITI U SVIM TRGOVINAMA TINTILINIĆ KAO I PUTEM WEB STRANICE.

DANI BRANDOVA U TINTILINIĆU, SC PIRAMIDA MOSTAR

POSJETITE TINTILINIĆ U SC PIRAMIDA U KOJEM VAS U RAZDOBLJU OD 02.05. - 12.06.2016. OČEKUJU POSEBNE POGODNOSTI U SKLOPU AKCIJE "DANI BRANDOVA". SVAKI OD BRANDOVA JE ODREĐEN U JEDNOM TJEDNU TE VAS UZ POGODNOSTI I AKCIJSKE ARTIKLE UTORKOM OČEKUJU SPECIJALNA SNIŽENJA.

Tintilinić dobitnik prestižne nagrade "Best Buy Award"

U istraživanju odnosa cijene i kvalitete Best Buy Award, ispitanici su ocijenili kako Tintilinić na bosanskohercegovačkom tržištu nudi najbolji odnos cijene i kvalitete u kategoriji trgovina opremom za bebe.

Best Buy Award istraživanja, švicarske organizacije ICERTIAS, ne mjere niti tržišne udjele, niti snagu branda, već isključivo iskustvo, mišljenje, zadovoljstvo i percepciju ispitanika (potrošača) omjerom cijene i kvalitete ponuđača na tržištu.

5 Item(s)

po str.