+ 387 36 642 347
Očekujemo Vaš Poziv!

Tekstilni dio ponude Tintilinić

U ponudi možete pronaći robu za djecu od 0 do 12 godina starosti. Naše trgovine možete pronaći na slijedećim adresama: ADRESE TRGOVINA 

Brandovi tekstila koje trenutno radimo su: Carters, OshKosh i Kanz.

CARTER’S _Postoji razlog zašto je Carter’s  vodeći brend dječje odjeće u svijetu danas. Kvalitetna tkanina, predivan dizajn i prelijepi detalji stvaraju brend u koji mame imaju povjerenja generacijama. Od njihovih udobnih bebi farmerki do praktičnih bebi pidžama , mame mogu računati na Carter’s zato što su sve bebine potrebe u prvom planu. Baby friendly karakteristika je i ta što se ramena mogu proširiti i omogućiti oblačenje preko bebine glave. Nakon što su se ustalili kao jedna od  vodećih kompanija u Americi , izazov im je sve veća popularnost na novim tržištima u Evropi i širom svijeta.

OSHKOSH _Osh Kosh B'Gosh pravi odjeću profinjenog kvaliteta još od 1895. Specijalizirali su se za odjeću za dječake i djevojčice koja je dostupna širom svijeta. Od igranja pred spavanje, u školi i van nje, Osh Kosh nastoji da nastavi da proizvodi “zabavu”, dječiju  i bebi odjeću koja je napravljena da traje.

KANZ _ Kanz je njemački proizvođač dječije odjeće poznat još od daleke 1949. godine. Udobnost i funkcionalnost u sprezi sa najnovijom dječijom modom je sinonim za KANZ. Proizvodi KANZ-a su medicinski testirani, ne iritiraju kožu i  biokompatibilni su.Svjesni potreba potrošača, razvijaju i posebnu liniju proizvoda za bebe izrađenih od organski uzgajanog pamuka. Uspjeh postignut stalnim osluškivanjem kupaca, inzistiranjem na pouzdanosti i kvalitetu svojih proizvoda, ogleda se u rasprostranjenosti ovog brenda preko 30 zemalja i više od 2500 maloprodajnih objekata širom svijeta.