+ 387 36 642 347
Očekujemo Vaš Poziv!

More Views

* PEG PEREGO PLIKO P3 COMPACT BEIGE

PEG5000

U skladištu

Brzi Pregled

Pliko P3 CompactUgodna kolica pogodna od rođenja i idealna i za veću djecu. Pliko P3 Compact su idealna kolica za obitelji koje su uvijek u pokretu. Pliko P3 Compact su jaka, jednostavna za rukovanje i prostrana.
Peg Perego – možete reći da vrijede više
Tenda ima prozorčić i i petlju na koju možete zakačiti omiljenu igračku Vašeg djeteta.
Tenda se može proširiti zahvaljujući duplom zatvaraču. Velika košara za stvari nalazi se ispod kolica. Ergonomske ručke imaju mekane neklizajuće jastučiće i mogu se podesiti po visini. Pliko P3 Compact ima Ganciomatic sistem koji omogućuje da na kolica pričvrstite autosjedalicu Primo Viaggio SL ili korpu Navetta XL.
Udobna i sigurna. Pliko P3 Compact nudi multi-pozicije, do potpuno ležećeg položaja, sigurnosni pojas sa 5 kopči, 3 pozicije za odmor noga, platforma za vožnju starijeg djeteta i prednji bar koji se može skidati.
Lako se sklapaju jednom rukom (kao kišobran) i tkanina ne dodiruje pod zbog čega će uvijek biti čista. Nakon što su sklopljena, mogu se vući kao kolica ili nositi pomoću centralizirane ručke.
*Svi Peg Perego proizvodi su proizvedeni u Italiji. Svaki korak u proizvodnom procesu, od dizajna do proizvodnje, obavlja Peg Perego i nitko drugi.

Regular Price: KM 489,00

Special Price KM 415,65

OR

Detalji

Ugodna kolica pogodna od rođenja i idealna i za veću djecu. Pliko P3 Compact su idealna kolica za obitelji koje su uvijek u pokretu. Pliko P3 Compact su jaka, jednostavna za rukovanje i prostrana.