+ 387 36 642 347
Očekujemo Vaš Poziv!

More Views

PEG PEREGO PLIKO MINI TARTAN

PEG10TARTAN

U skladištu

Brzi Pregled

PEG PEREGO PLIKO MINI TARTAN
*Najmlađi u obitelji, ali može stajati sam. Posebna izvedba modela Pliko Mini u detaljima Tartan. 0 do 36 mjeseci.
PLIKO MINI. VRIJEDI VIŠE JER VAM DAJE VIŠE
Nebo je granica. S Pliko Mini nema ograničenja na Vašim vanjskim avanturama.
Sama ideja kolica na sklapanje je počelo sa njenim starijim bratom Pliko. Sad je Pliko Mini najnovija verzija. Možete koristiti Pliko Mini kada idete u vrtić, kad ste u shopping i kada putujete po gradu automobilom. Njegova kompaktna veličina, mala težina i velika praktičnost će Vam ponuditi beskonačnu slobodu. Ako planirate loviti dječje zmajeve, oblake, ili leptire tijekom vikenda, Pliko Mini može biti uz Vas.
PUTUJTE LAGANO KAD IDETE U ŠETNJU.
Teži samo 5.7kg ali ima sve klasične Pliko kvalitete. Najmlađi u Peg Perego Pliko obitelji, ali može stajati sam i jamči savršenu higijenu u svim uvjetima, čak i kada ga „parkirate“. S naslonom koji se spušta više od 150°, pogodna je i odobrena za djecu od 0 mj. nadalje. To je Pliko: uzor praktičnosti. Rasklapanje i sklapanje kolica sa jednom rukom i ne morate se ni nagnuti.
SVE PREDNOSTI „MINI“
Budući da je samo 49cm širine, 100 cm visine i 83cm dubine, daje vam puno više slobode. Ne postoji nijedna dizala, supermarket blagajna , tramvaj ili autobus gdje Pliko Mini ne može se kretati. Međutim, funkcionalnosti Pliko Mini se tek vidi kad se putuje. Pliko Mini će se uklopiti u bilo kojem prtljažniku i ostaviti dosta prostora za druge predmete zahvaljujući svojim nevjerojatno kompaktnim dimenzijama kada je sklopljen: 94 cm visine, 33 cm širine i 30,5 cm dubine.
ZAŠTO VRIJEDI VIŠE?
*Rasklapanje i sklapanje kolica sa jednom rukom, ne morate se ni nagnuti.
*Odobrena za djecu od 0 mj.Naslon sjedala se može namjestiti u tri različite pozicije i naslon za noge se može podesiti u dvije različite pozicije.
*Lagan i kompaktan: teži samo 5,7kg.
*Krov s prozorom.
*Pomični sigurnosni pojasevi u 5 točaka.
*Stalak za bočice „cup holder“.
*Srednja ručka za sklapanjekolica i za kretanje kolica na dva kotača. Bočna ručka za nošenje.
*Kotači veličinom od 14.6cm. Kotači od kojih su prednji rotirajuči (mogučnost fiksiranja). Nožne kočnice na zadnjim kotačima.
*Velika košarica.
DOBAR DIZAJN ZNAČI VELIKU UDOBNOST U MALOM PROSTORU.
Pliko Mini nudi sve što roditelji i djeca žele. Savršeno jedinstvo udobnosti i praktičnosti je sagrađeno od dizajnerskih vještina i iskustvo u Peg Perego.
DODATNA OPREMA ZA SVA GODIŠNJA DOBA.
Sa Pliko Mini i svu njegovu dodatnu opremu, uvijek ćete biti u pokretu.Od proljeća do zime, Pliko Mini ima pažljivo pripremljen izbor dodatne opreme za udobnosti roditelja i djece u svim prilikama:Kupola koja pruža zaštitu od kiše (pričvršćena na krov), mreža za komarce, vodootporni pokrivač za noge za hladne dane -Putnu torbu - idealno za zračni promet i praktičan suncobran.

Regular Price: KM 558,50

Special Price KM 530,58

OR

Detalji

PEG PEREGO PLIKO MINI TARTAN *Najmlađi u obitelji, ali može stajati sam. Posebna izvedba modela Pliko Mini u detaljima Tartan. 0 do 36 mjeseci.