+ 387 36 642 347
Očekujemo Vaš Poziv!
UVJETI KUPOPRODAJE
 
Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našoj internet stranici. 
 
Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je KARAKA PROMET d.o.o., Gospodarska zona bb, Blizanci, 88260 BIH,PDV broj: 227129690002, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. 
Sve su cijene izražene u konvertibilnim markama i uključuju PDV.
 
 
PLAĆANJE
 
Plaćati možete: 
 
- pouzećem
 
OTPREMA
 
Dostava robe unutar Republike Bosne i Hercegovine vrši se vlastitom dostavom ili kurirskom službom. Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
 
POŠTARINA
 
Troškove poštarine snosi Prodavatelj ako je narudžba veća od 50KM, u protivnom poštarinu plaća Kupac ( vidi cijene dostave ). Prilikom povrata naručenog artikla Kupac snosi trošak povrata. Ukoliko je učinjena pogreška od strane Prodavatelja troškove povrata snosi Prodavatelj. 

POVRAT / REKLAMACIJE / ZAMJENA
 
Kupac ima pravo na povrat odnosno reklamaciju robe u roku od 7 dana ukoliko naručeni artikl ne odgovara opisu naručenog proizvoda. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na e-mail: [email protected] , na kontakt telefon 036/642-347 ili na adresu KARAKA PROMET d.o.o., Gospodarska zona bb, Blizanci, 88260 BIH, PDV broj: 227129690002. Prilikom povrata naručenog artikla Kupac snosi trošak povrata. Ukoliko je učinjena pogreška od strane Prodavatelja ili se radi o greški na naručenom artiklu, troškove povrata snosi Prodavatelj. Prodavatelj je dužan u roku od 30 dana od dana primitka pisane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod.