+ 387 36 642 347
Očekujemo Vaš Poziv!

More Views

*NUK SILVER EDITION 0-6 MJESECI

10216167

U skladištu

Brzi Pregled

NUK DUDA GENIUS SILVEREDITION
NUK GENIUS duda podržava optimalan rad vilice, nepca, jezika, usana i zubi, čime se ispravno razvija sposobnost disanja, gutanja i govora. Mekani kanalići unutar dude osiguravaju mekoću i pokretljivost. Ortodontski NUK-ov oblik stvara sličan osjećaj kao kod dojenja. Genius omogućava maksimalnu mogućnost kretanja jezika. NUK Air System omogućava da zrak izlazi iz dude, a u isto vrijeme osigurava da duda bude posebno mekana i savitljiva.
NUK BOCA FC+ PP SILVER EDITION
Kapacitet: 300 ML. SILIKON.veličina: 0-6 mj.
Veličina rupe - M (srednja rupa)
     
NUK FIRST CHOICE+ 
NajprirodnijI sisač za bebu
Već dugi niz godina, NUK First Choice je prvi izbor za bocu hranjenja po uzoru na dojenje. Uz NUK First Choice + uspjeli smo se približiti prirodi - za zdrav razvoj čeljusti i i osjećaj djeteta kao da je na majčinim prsima.
Prirodno i pravilno oblikovan za vilicu
Posebni NUK oblik proizveden je po uzoru na majčine bradavice. Djetetov jezik i čeljust imaju dovoljno prostora za prirodne pokrete sisanja.
Mekan kao majčine grudi
Sa svojom novom mekanom zonom, silikonski sisač će bolje pristajati djetetovim ustima - dijete ima prirodan osjećaj dok pije.
Pomaže spriječiti grčeve
Poboljšana Anti-Colic zračni Sustav stvara prirodni tok, tako da beba može opušteno piti, bez gutanja zraka.
Klinički testiran
Zbog posebnog prirodnog oblika, NUK sisač je prihvaćen od strane djece. To znači da je posebno prilagođen za bebe koje istodobno doje i piju iz boce. *
*Higijenski, visoka kvaliteta, lijepo držanje
*Bez štetnih tvari, bez Bisfenola A
*Može se koristiti sa svim NUK First Choice proizvodima

Regular Price: KM 18,50

Special Price KM 12,50

OR

Detalji

NUK SILVER EDITION 0-6 MJESECI NUK GENIUS duda podržava optimalan rad vilice, nepca, jezika, usana i zubi, čime se ispravno razvija sposobnost disanja, gutanja i govora. Mekani kanalići unutar dude osiguravaju mekoću i pokretljivost. Ortodontski NUK-ov oblik stvara sličan osjećaj kao kod dojenja. Genius omogućava maksimalnu mogućnost kretanja jezika. NUK Air System omogućava da zrak izlazi iz dude, a u isto vrijeme osigurava da duda bude posebno mekana i savitljiva. NUK BOCA FC+ PP SILVER EDITION Kapacitet: 300 ML. SILIKON.veličina: 0-6 mj. Veličina rupe - M (srednja rupa)