+ 387 36 642 347
Očekujemo Vaš Poziv!

NUK ALARM SMART CONTROL MULTI 310

10256406

U skladištu

Brzi Pregled

NUK monitor za bebe Smart Control Multi 310
Kamera koja se može koristiti sa bilo kojim SmartPhone uređajem.Odgovarajuća sa operativne sustave IOS i Android. Mnogo dodatnih funkcija.
Najbolje od svega je to što roditelji mogu pratiti svoje upravljajući kamerom koja ima mogućnost da se vrti u krug a posjeduje i opciju podizanja i spuštanja pogleda.
Mogućnost pregleda širom cijele prostorije.
Možete pratiti sliku i zvuk u izvanrednoj kvaliteti s bilo kojeg mjesta na svijetu. Funkcija snimanja omogućuje vam spremanje slika, emitiranje videozapisa i spremanje svega izravno na pametni telefon ili tablet. Visoka razlučivost VGA video kvalitete s tehnologijom H.264.
Kamera je opremljena infracrvenom LED lampicom te omogućava jasnu sliku i u mračnoj prostoriji.
Funkcija umirivanja bebe: da bi ste umirili bebu, možete reproducirati MP3 pjesme putem aplikacije.
Noćno svjetlo: crvena, zelena ili plava noćna svjetlost kako bi beba se osjećala sigurno.
Interfon funkcija: govorite djetetu i umirite ga svojim glasom.
Temperaturni senzor: omogućuje vam da pratite promjene temperature u djetetovoj sobi. Mogućnost postavljanja obavijesti o promjeni temperature i detekciji glasa.
Može se lako pričvrstiti na zid.
Slika se može reproducirati na najviše tri SmartPhone uređaja istovremeno.
Plug & Play - jednostavno i sigurno.
Jednostavno priključite i započnite: pristup diljem svijeta putem WLAN veze.Preuzimite besplatnu aplikaciju NUK Multi-App (Android zahtijeva verziju 4.0 i iOS verzije 7.0). Sigurna veza na svim kućnim i mobilnim mrežama. UID kôd za zaštitu podataka.Prijavite uređaj pomoću QR koda. U cijenu uključeno: 1 X Video kamera, 1 X punjač, 1 X operativni priručnik, 1 X vijci za postavljanje na zid.
KM 327,90
OR

Detalji

NUK monitor za bebe Smart Control Multi 310 Kamera koja se može koristiti sa bilo kojim SmartPhone uređajem.Odgovarajuća sa operativne sustave IOS i Android. Mnogo dodatnih funkcija.

Ne propustite

Budite u toku sa novostima, akcijama i novitetima direktno iz vašeg e-sandučića