+ 387 36 642 347
Očekujemo Vaš Poziv!

NUK ALARM SMART CONTROL MULTI 310

10256406

U skladištu

Brzi Pregled

NUK monitor za bebe Smart Control Multi 310
Kamera koja se može koristiti sa bilo kojim SmartPhone uređajem.Odgovarajuća sa operativne sustave IOS i Android. Mnogo dodatnih funkcija.
Najbolje od svega je to što roditelji mogu pratiti svoje upravljajući kamerom koja ima mogućnost da se vrti u krug a posjeduje i opciju podizanja i spuštanja pogleda.
Mogućnost pregleda širom cijele prostorije.
Možete pratiti sliku i zvuk u izvanrednoj kvaliteti s bilo kojeg mjesta na svijetu. Funkcija snimanja omogućuje vam spremanje slika, emitiranje videozapisa i spremanje svega izravno na pametni telefon ili tablet. Visoka razlučivost VGA video kvalitete s tehnologijom H.264.
Kamera je opremljena infracrvenom LED lampicom te omogućava jasnu sliku i u mračnoj prostoriji.
Funkcija umirivanja bebe: da bi ste umirili bebu, možete reproducirati MP3 pjesme putem aplikacije.
Noćno svjetlo: crvena, zelena ili plava noćna svjetlost kako bi beba se osjećala sigurno.
Interfon funkcija: govorite djetetu i umirite ga svojim glasom.
Temperaturni senzor: omogućuje vam da pratite promjene temperature u djetetovoj sobi. Mogućnost postavljanja obavijesti o promjeni temperature i detekciji glasa.
Može se lako pričvrstiti na zid.
Slika se može reproducirati na najviše tri SmartPhone uređaja istovremeno.
Plug & Play - jednostavno i sigurno.
Jednostavno priključite i započnite: pristup diljem svijeta putem WLAN veze.Preuzimite besplatnu aplikaciju NUK Multi-App (Android zahtijeva verziju 4.0 i iOS verzije 7.0). Sigurna veza na svim kućnim i mobilnim mrežama. UID kôd za zaštitu podataka.Prijavite uređaj pomoću QR koda. U cijenu uključeno: 1 X Video kamera, 1 X punjač, 1 X operativni priručnik, 1 X vijci za postavljanje na zid.

Regular Price: KM 327,90

Special Price KM 260,00

OR

Detalji

NUK monitor za bebe Smart Control Multi 310 Kamera koja se može koristiti sa bilo kojim SmartPhone uređajem.Odgovarajuća sa operativne sustave IOS i Android. Mnogo dodatnih funkcija.