+ 387 36 642 347
Očekujemo Vaš Poziv!

More Views

NUK ELEKTRIČNA E-TABLE BASIC FC IZDAJALICA

10252129

U skladištu

Brzi Pregled

Majčino mlijeko je najbolja hrana za bebu prvih šest mjeseci života. Kako bi omogućili tebi i tvojoj bebi uživanje u svakom trenutku dojenja, NUK je razvio niz praktičih i ugodnih rješenja za potporu dojenju. NUK električna pumpica je namjenjena kao pomoć tebi i tvojoj bebi ukoliko niste u mogućnosti dojiti prirodnim putem dugoročno ili samo na kratak period. Omogućava idealan protok mlijeka i svakoj se mami posebno prilagođava. 16 različitih postavki regulira ritam i jačinu izdajanja, a pomoću memorijske funkcije možete spremiti najdraži program izdajanja. Maksimalna 330 mbar jačina izdajanja. Uključeno u setu: Bočica FC za izdajanje mlijeka, FC+ sisač, disk za zatvaranje bočice, zaštitna kapica. Odgovarajuća za NUK First Choice bočice.
NUK električna pumpica služi kao pomoć pri izdajanju i prikupljanju majčinog mlijeka u određenim situacijama:
- Na radnom mjestu ili kad beba nije blizu majke, doma ili na putovanju.
- Da se održi proizvodnja mlijeka tijekom pauze u dojenju.
- Da se oslobodi napetost u grudima.
- Da se poveća proizvodnja mlijeka.
Ova Nuk pumpica za izdajanje je električna usisna pumpica koja nudi sljedeće funkcije:
- Podesivi ritam pumpanja.
- Podesiva jačina pumpanja.
- Ergonomski oblikovan štit za grudi.
- Mekani silikonski jastučić.
- Funkcionira koristeći mrežni adapter koji je uključen u pakiranju ili sa eksternom power bank baterijom.
- Prikupljanje izdojenog majčinog mlijeka.
Električna pumpica za grudi zadovoljava standarde za skupinu 1, klasu B medicinskih električnih uređaja.
Elektromagnetska kompatibilnost (EMC) odnosi se na sposobnost uređaja da ispravno funkcionira u svom elektromagnetskom okruženju bez izazivanja nedopuštenih elektromagnetnih smetnji.
KM 298,50
OR

Detalji

Majčino mlijeko je najbolja hrana za bebu prvih šest mjeseci života. Kako bi omogućili tebi i tvojoj bebi uživanje u svakom trenutku dojenja, NUK je razvio niz praktičih i ugodnih rješenja za potporu dojenju. NUK električna pumpica je namjenjena kao pomoć tebi i tvojoj bebi ukoliko niste u mogućnosti dojiti prirodnim putem dugoročno ili samo na kratak period. Omogućava idealan protok mlijeka i svakoj se mami posebno prilagođava. 16 različitih postavki regulira ritam i jačinu izdajanja, a pomoću memorijske funkcije možete spremiti najdraži program izdajanja. Maksimalna 330 mbar jačina izdajanja. Uključeno u setu: Bočica FC za izdajanje mlijeka, FC+ sisač, disk za zatvaranje bočice, zaštitna kapica. Odgovarajuća za NUK First Choice bočice.