+ 387 36 642 347
Očekujemo Vaš Poziv!

More Views

SKIP HOP DJEČJA TORBA JEDNOROG

210227

U skladištu

Brzi Pregled

Mala dječja torba u kojoj se sastaju zabava i funkcionalnost. S torbom vaš će mališan uvijek biti spreman za putovanje ili odlazak u vrtić. Sve potrebne stvari poput igračaka, bočica ili rezervne odjeće uvijek će biti pri ruci.
Malu predškolsku torbu karakteriziraju detalji i izdržljivi materijali. Unutrašnjost sadrži veliki glavni pretinac i manji prednji pretinac s dodatnim džepićem za bojice i olovke te džepić za bocu. Naramenice su prilagodljive, a s unutrašnje strane možete napisati ime djeteta.
Karakteristike:
prostrani glavni pretinac
džepić za boce
udobne i prilagodljive naramenice
jednostavno čišćenje
starost: 3+
ne sadrži BPA, ftalate i PVC
materijal: 100% poliester
veličina: 22,4 x 29,9 x 10,2 cm

KM 47,90
OR

Detalji

Mala dječja torba u kojoj se sastaju zabava i funkcionalnost. S torbom vaš će mališan uvijek biti spreman za putovanje ili odlazak u vrtić. Sve potrebne stvari poput igračaka, bočica ili rezervne odjeće uvijek će biti pri ruci. Malu predškolsku torbu karakteriziraju detalji i izdržljivi materijali. Unutrašnjost sadrži veliki glavni pretinac i manji prednji pretinac s dodatnim džepićem za bojice i olovke te džepić za bocu. Naramenice su prilagodljive, a s unutrašnje strane možete napisati ime djeteta.