+ 387 36 642 347
Očekujemo Vaš Poziv!

More Views

*NUK SET ZA DJEVOJČICE 0-6 MJ.

10225157

U skladištu

Brzi Pregled

SET SADRŽI: 1 X NUK FC+ BOCA 300 ML. SILIKON, 1X Duda trendline sa poklopcem, 1 X lančić za dudu


NUK FC+ BOCA 300 ML. SILIKON
Odgovarajuća za dob: 0 - 6 mjeseci. 
NUK FIRST CHOICE+ 
NajprirodnijI sisač za bebu
Već dugi niz godina, NUK First Choice je prvi izbor za bocu hranjenja po uzoru na dojenje. Uz NUK First Choice + uspjeli smo se približiti prirodi - za zdrav razvoj čeljusti i i osjećaj djeteta kao da je na majčinim prsima.
Prirodno i pravilno oblikovan za vilicu
Posebni NUK oblik proizveden je po uzoru na majčine bradavice. Djetetov jezik i čeljust imaju dovoljno prostora za prirodne pokrete sisanja. Sa svojom novom mekanom zonom, silikonski sisač će bolje pristajati djetetovim ustima - dijete ima prirodan osjećaj dok pije.Poboljšani Anti-Colic zračni Sustav stvara prirodni tok, tako da beba može opušteno piti, bez gutanja zraka.Zbog posebnog prirodnog oblika, NUK sisač je prihvaćen od strane djece. To znači da je posebno prilagođen za bebe koje istodobno doje i piju iz boce. * *Higijenski, visoka kvaliteta, lijepo držanje *Bez štetnih tvari, bez Bisfenola A*Može se koristiti sa svim NUK First Choice proizvodima.
NUK DUDA TRENDLINE
Silikon. Veličina 1 (0-6 mjeseci). Preko 60 godina originalne NUK dude tješe generacije beba u cijelom svijetu. Zaobljeni vrh dude savršeno se prilagođava bebinom nepcu, dok spljošteni donji dio ostavlja dovoljno mjesta jeziku za normalne pokrete sisanja. Savršeno se prilagođava nepcu. Dovoljno mjesta za jezik. Prsten za sigurno držanje. Savršeno prikladno za prirodni razvoj čeljusti djeteta. Sukladno sa EN 1400.
NUK LANČIĆ SORT
Praktično i pouzdano otvaranje i zatvaranje.
Jednostavno postavljanje na dudu.
Za dude sa prstenom.
Dob: 0+
KM 21,50
OR

Detalji

SET SADRŽI: 1 X NUK FC+ BOCA 300 ML. SILIKON, 1X Duda trendline sa poklopcem, 1 X lančić za dudu