+ 387 36 642 347
Očekujemo Vaš Poziv!

More Views

BABY FEHN ACTIVITY MEKANA KOCKICA

91175

U skladištu

Brzi Pregled

BABY FEHN ACTIVITY MEKANA KOCKICA
Dimenzije: 10 X 10 CM , Za dob: 0+
*Od 1949. brend Fehn se zalaže za inovativne i kvalitetne dječje igračke od rođenja nadalje. Naši proizvodi su vrlo lijepi, mekani i idealan su poklon za sve male bebe. Sa Baby Fehn igračkama dijete razvija motoričke sposobnosti, maštu i potiču svoje vizualne sposobnosti, kao i osjetilo sluha i dodira. Sigurnost i kvaliteta su najvažniji za ovaj brend.
U proizvodnji se koriste isključivo kvalitetni materijali i vrši se trajna kontrola igračaka. Osim toga svi proizvodi su testirani u skladu s europskim standardima sigurnosti TÜV Rheinland LGA Products GmbH u Nürnbergu, vodećeg ispitnom institutu za igračke u Njemačkoj.
 
KM 26,50
OR

Detalji

BABY FEHN ACTIVITY MEKANA KOCKICA Dimenzije: 10 X 10 CM , Za dob: 0+ *Od 1949. brend Fehn se zalaže za inovativne i kvalitetne dječje igračke od rođenja nadalje. Naši proizvodi su vrlo lijepi, mekani i idealan su poklon za sve male bebe. Sa Baby Fehn igračkama dijete razvija motoričke sposobnosti, maštu i potiču svoje vizualne sposobnosti, kao i osjetilo sluha i dodira. Sigurnost i kvaliteta su najvažniji za ovaj brend.