+ 387 36 642 347
Očekujemo Vaš Poziv!

More Views

BOIKIDO ČEKIĆ+KUGLICE PUŽ

80913003

U skladištu

Brzi Pregled

BOIKIDO ČEKIĆ+KUGLICE PUŽ.
Boikido proizvodi su originalno dizajnirane, uglavnom ručno rađene drvene igračke za djecu od 1 do 5 godina. Testirane su u suradnji sa majkama, djecom i edukacijskim stručnjacima kako bi igračke što bolje bile prilagođene ciljanim grupama. Idealne su za razlikovanje boja i oblika, rješavanje problema, razvijanje finih motoričkih vještina, za prve korake u brojanju, te prepoznavanje brojeva i slova.
Boikido drvene igračke izrađene su od drveta iz obnovljivih šuma bez narušavanja eko-sistema. Sve boje koje se koriste kod Boikido igračaka su netoksične i 100% sigurne za Vaše dijete, proizvedene tehnologijom na bazi vode. Sva Boikido pakiranja su napravljena od recikliranog papira, a oslikana tintom od sojinog zrna. Boikido igračke su prošle sva potrebna međunarodna sigurnosna testiranja, uključujući standard EN71, ISO8124, ASTM 963-07.
KM 59,00
OR

Detalji

BOIKIDO ČEKIĆ+KUGLICE PUŽ. Boikido proizvodi su originalno dizajnirane, uglavnom ručno rađene drvene igračke za djecu od 1 do 5 godina. Testirane su u suradnji sa majkama, djecom i edukacijskim stručnjacima kako bi igračke što bolje bile prilagođene ciljanim grupama. Idealne su za razlikovanje boja i oblika, rješavanje problema, razvijanje finih motoričkih vještina, za prve korake u brojanju, te prepoznavanje brojeva i slova. Boikido drvene igračke izrađene su od drveta iz obnovljivih šuma bez narušavanja eko-sistema. Sve boje koje se koriste kod Boikido igračaka su netoksične i 100% sigurne za Vaše dijete, proizvedene tehnologijom na bazi vode. Sva Boikido pakiranja su napravljena od recikliranog papira, a oslikana tintom od sojinog zrna. Boikido igračke su prošle sva potrebna međunarodna sigurnosna testiranja, uključujući standard EN71, ISO8124, ASTM 963-07.